Légiósok: a Pro Vercellinél bejelentették Filkor érkezését

Vágólapra másolva!
2013.01.18. 00:34
null
Filkor újabb kihívás előtt (Fotó: fcprovercelli.it)
A másodosztályban kieső helyen álló Pro Vercellinél folytatja a pályafutását Filkor Attila, a Milan magyar középpályása. Erről a Serie B-ben szereplő klub hivatalos honlapja számolt be.

„A Pro Vercelli bejelenti, hogy a mai napon véglegessé vált, hogy a magyar középpályás, Filkor Attila nálunk folytatja. Az 1988-as születésű játékos a Milantól érkezik kölcsönbe" – áll a klub hivatalos közleményében.

A nap folyamán már beszámoltunk róla, hogy az előző fél évben a Bariban szereplő Filkor távozik a klubtól és minden bizonnyal a Pro Vercelliben folytatja pályafutást. A másodosztályú klubnál ma be is jelentették a középpályás érkezését.

Internazionale, Grosseto, Sassuolo, Gallipoli, AC Milan, Triestina, Livorno, Bari – ezek voltak a 24 éves Filkor Attila eddigi olaszországi állomáshelyei (igaz, az Inter és a Milan első csapatában tétmeccsen nem szerepelt, a többi együttesnél kölcsönben játszott). Most pedig a magyar játékos egy kilencedik olasz csapatba került.

Filkor az internetes adatbázisok tanúsága szerint 103 olasz másodosztályú meccsen lépett pályára, két gól és két gólpassz fűződik a nevéhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik