Légiósok: a magyar szélső már Madridban, de várja az MLS is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.02. 20:34
null
Csiki Norbert MTK-szerelésben<br />(Fotó: Reviczky Zsolt – archív)
Csiki Norbert ezekben a napokban a spanyol másodosztályú Alcorcónnál tréningezik, de mint menedzsere, Kozák Attila a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: a magyar labdarúgó iránt érdeklődnek máshonnan is, például a tengerentúli profiligából, az MLS-ből.

Mint korábban beszámoltunk róla, az MTK-tól nyáron távozó, jelenleg szabadon igazolható Csiki Norbert külföldi szerződésre hajt.

„Csiki Norbert múlt csütörtök óta Madridban, az Alcorcónnál edz, és a válogatott játéknapok miatti szünetet kihasználva jövő péntekig ott is marad. Amolyan kétoldalú ismerkedés zajlik, ezt követően lehet majd tárgyalni az esetleges szerződéskötésről” – fogalmazott Kozák Attila az NSO-nak.

A menedzser hozzátette: az első benyomások mindkét részről kedvezőek, a spanyol második liga ötödik helyén álló csapat edzői stábja elégedett a magyar játékos munkájával.

„Csiki iránt folyamatos az érdeklődés, például a Major League Soccerből is, de most az Alcorcónra figyelünk, jövő péntekig meglátjuk, hogyan alakulnak az események. Nem kizárt azonban az sem, hogy a játékos végül az Egyesült Államok profiligájában folytatja a pályafutását” – mondta Kozák Attila.

A fiatal játékost a magyar klubok sem tévesztették szem elől, érdeklődnek iránta, de menedzsere leszögezte: Csiki továbbra is elsősorban a külföldi folytatásban gondolkodik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik