Légiósok: a Lechnél már szinte búcsúzkodnak Kádártól

Vágólapra másolva!
2016.06.30. 13:25
A Lech Poznan alelnöke egy interjúban szinte már elköszönt Kádár Tamástól, aki iránt számos klub érdeklődik, és nagyon kicsi rá az esély, hogy a lengyelek megtartsák.

„Kádár készen áll a következő lépésre, és cseppet sem hibáztatjuk azért, mert továbbállna. Nem is állunk az útjába – mondta Piotr Rutkowski a Przeglad Sportowynak. – Büszkék vagyunk Tamásra, nagyon jó Európa-bajnoksága volt. Büszkék lehetünk a játékosmegfigyelőinkre is, hiszen ők hozták ide a klubhoz az Eb egyik felfedezettjét.” Piotr Rutkowski a Przeglad Sportowynak. – Büszkék vagyunk Tamásra, nagyon jó Európa-bajnoksága volt. Büszkék lehetünk a játékosmegfigyelőinkre is, hiszen ők hozták ide a klubhoz az Eb egyik felfedezettjét.”

A klub már az Európa-bajnokság előtt jelezte, hogy bár szívesen megtartaná a magyart, megfelelő ajánlat esetén megválik tőle. Egyre biztosabb, hogy lesz megfelelő ajánlat. Kádár iránt Angliából érdeklődnek, a Lech Poznan másfél-kétmillió eurót kérne érte, de az alelnök szerint elhúzódhat az átigazolási ügy.

„A piac az Európa-bajnokság végéig halott, csak utána pörög fel. Először a font kezd el mozogni, az angol klubok vásárolnak be. Utánuk jönnek a belga, a holland és a német klubok, mi inkább onnan számíthatunk bevételre. Türelmesnek kell lennünk a saját bevásárlólistánkkal is, mert a lánc végén vagyunk” – mondta Rutkowski.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik