Légiósok: a Hajduknál sem értik, Futács miért nem válogatott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.22. 15:43
Mario Branco, a Hajduk Split portugál sportigazgatója a Dalmatinski Portalnak adott interjújában beszélt a horvát csapat gólkirály támadója, Futács Márkó helyzetéről.

„Most könnyű azt mondani, hogy Futács többet ér 1.5 vagy 2 millió eurónál, de mi volt a helyzet egy évvel korábban? – tette fel a kérdést a sportvezető. – A játékos Törökország és a több pénz helyett minket választott, a Hajdukban pedig szépen fel tudta magát építeni. Egyedül a magyar válogatottnál nem látják, milyen értékes játékos. Gólkirályként zárt, ennek ellenére sem hívták be, a csapat meg közben kikapott Andorrában. Nehéz megindokolni, miért nem volt ott a keretben.”„Most könnyű azt mondani, hogy Futács többet ér 1.5 vagy 2 millió eurónál, de mi volt a helyzet egy évvel korábban? – tette fel a kérdést a sportvezető. – A játékos Törökország és a több pénz helyett minket választott, a Hajdukban pedig szépen fel tudta magát építeni. Egyedül a magyar válogatottnál nem látják, milyen értékes játékos. Gólkirályként zárt, ennek ellenére sem hívták be, a csapat meg közben kikapott Andorrában. Nehéz megindokolni, miért nem volt ott a keretben.”

Annak ellenére, hogy Futács nem tudta magát megmutatni válogatott meccsen, a klubjában nyújtott teljesítményével is felkeltette több klub érdeklődését, ám Branco szerint ezen a nyáron nem távozik a magyar támadó.

Korábban maga Futács is úgy nyilatkozott a szezonzáró gálán, hogy marad Splitben. Bernd Storck szövetségi kapitány az NSO kérdésére beszélt Futács kihagyásáról, bővebben itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik