Légiósok: korábbi csapata ellen készül a gyógyult Feczesin

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.13. 18:24
Az olasz másodosztály utolsó előtti helyén álló Padova internetes oldala a több mint másfél hónapos kihagyás után a hét végén visszatérő Feczesin Róberttel készített videointerjút. A Padova szombaton a magyar csatár korábbi klubjával, a Bresciával játszik.

„Úgy ötven napot kellett kihagynom a térdem miatt, de már jól érzem magam, készen állok a visszatérésre. Keményen edzettem, fejben is felkészültem, hogy újra pályára lépjek – mondta a szezonban öt meccsen gól nélkül játszó Feczesin, aki a Reggina elleni hétvégi bajnokin a 93. percben állt be. – Nem jó érzés vesztésre álló csapatba a legvégén bejönni, de annak örülök, hogy legalább átérezhettem a meccshangulatot. A Brescia elleni meccsünk nehéz lesz, négy éven át játszottam ott, vannak jó ismerőseim, de tavaly kétszer játszottam ellene, és mindkétszer gólt szereztem."

Feczesint a csapat új igazolásáról, a Lazióval korábban csapatkapitányként Olasz Kupát nyerő Tommaso Rocchiról is kérdezték.

„Sokszor láttam játszani, nagyon jót tesz a csapatnak az érkezése, a csapat összes posztján emelkedik a színvonal, az edzések egy-egy ilyen erősítés után intenzívebbé válnak, és az összes poszton kiélezettebbé válik a csata a csapatba kerülésért" – írta le Feczesin a 37 éves Rocchi érkezésének hatásait.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik