Légiósok: „A Bologna jelezte, igényt tart Nagy Ádámra”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.26. 09:26
A Corriere Dello Sport hétfői híre szerint Nagy Ádámot a Parmához adhatja kölcsön a Bologna labdarúgócsapata, de a középpályás menedzsmentje arról tájékoztatta a Nemzeti Sportot, hogy kölcsönjáték egyelőre nem szerepel a jövőre vonatkozó tervekben.

Az elmúlt napokban ismét fókuszba került Nagy Ádám sorsa. Korábban arról lehetett hallani, hogy a szintén A-ligás SPAL venné kölcsön a Bolognában légióskodó középpályást, most pedig az élvonalba visszajutó Parmával hozták kapcsolatba a nevét.

Ami bizonyos: első olaszországi idényében, amikor meg kellett szoknia a körülményeket, 25 bajnokin lépett pályára, második, a tavasszal véget érő szezonjában 12 alkalommal szerepelt klubjában – kezdőként 22-szer, majd nyolcszor számított rá Roberto Donadoni vezetőedző.

Immár Filippo Inzaghi a Bologna edzője, és egyelőre kérdés, számít-e a magyar fedezetre. Vajon váltania kellene Nagy Ádámnak? Lapunk megkereste a futballista ügyeit képviselő cég vezetőjét, s Kövesdi Viktor kérdésünkre azt mondta, biztosra vehető, hogy a játékos Bolognában kezdi el a nyári felkészülést, vagyis nincs szó arról, hogy kölcsönadnák a Parmának.

„Nagy Ádám iránt van érdeklődés Olaszországból és más országokból is – tudtuk meg a menedzsertől. – Ilyenkor naponta röppennek fel átigazolási hírek. A Bologna jelezte, hogy igényt tart Ádámra, és bár jelentkeztek olyan egyesületek, amelyek szívesen látnák, klubja nem hajlik rá, hogy országon belül kölcsönadja őt. Ha valaki vételi ajánlattal jelentkezik, az új helyzet lenne, de egyelőre Nagy Ádám a Bolognában képzeli el pályafutása folytatását.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik