HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.26 09:26 Frissítve: 2018.06.26 09:40

Légiósok: „A Bologna jelezte, igényt tart Nagy Ádámra”

A Corriere Dello Sport hétfői híre szerint Nagy Ádámot a Parmához adhatja kölcsön a Bologna labdarúgócsapata, de a középpályás menedzsmentje arról tájékoztatta a Nemzeti Sportot, hogy kölcsönjáték egyelőre nem szerepel a jövőre vonatkozó tervekben.

HIRDETÉS

 

Az elmúlt napokban ismét fókuszba került Nagy Ádám sorsa. Korábban arról lehetett hallani, hogy a  szintén A-ligás SPAL venné kölcsön a Bolognában légióskodó középpályást, most pedig az élvonalba visszajutó Parmával hozták kapcsolatba a nevét.

Ami bizonyos: első olaszországi idényében, amikor meg kellett szoknia a körülményeket, 25 bajnokin lépett pályára, második, a tavasszal véget érő szezonjában 12 alkalommal szerepelt klubjában – kezdőként 22-szer, majd  nyolcszor számított rá Roberto Donadoni vezetőedző.

Immár Filippo Inzaghi  a Bologna edzője, és egyelőre kérdés, számít-e a magyar fedezetre. Vajon váltania kellene Nagy Ádámnak? Lapunk megkereste a futballista ügyeit képviselő cég vezetőjét, s Kövesdi Viktor kérdésünkre azt mondta, biztosra vehető, hogy a játékos Bolognában kezdi el a nyári felkészülést, vagyis nincs szó arról, hogy kölcsönadnák a Parmának.

„Nagy Ádám iránt van érdeklődés Olaszországból és más országokból is – tudtuk meg a menedzsertől.  – Ilyenkor naponta röppennek fel átigazolási hírek. A Bologna jelezte, hogy igényt tart Ádámra, és bár jelentkeztek olyan egyesületek, amelyek szívesen látnák, klubja nem hajlik rá, hogy országon belül kölcsönadja őt. Ha valaki vételi ajánlattal jelentkezik, az új helyzet lenne, de  egyelőre Nagy Ádám a Bolognában képzeli el pályafutása folytatását.” 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.14 09:19:17

Légiósok TÓTH ÁDÁM

Azt üzeni válogatottbeli csapattársainak, hogy harcoljanak a hazáért és a címeres mezért.

2018.11.12 23:08:20

Légiósok BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Sallói igenis sztárnak számít a ligában.

2018.11.09 23:07:48

Légiósok nemzetisport.hu

2018.11.07 13:23:37

Légiósok nemzetisport.hu

KÜLFÖLDI TAPASZTALATOK. Élménybeszámoló a másfél millió fontos edzőpályától a fényképes szekrényekig.

HIRDETÉS
HIRDETÉS