Legia: „Örömünkre szolgál, hogy Nikolics a miénk”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.03. 12:08
Nikolics Nemanja remek formában futballozik, vasárnap két góllal vezette győzelemre a Legiát a Górnik Leczna (2–0) elleni lengyel bajnokin – a varsói csapat vezetőedzője, Henning Berg méltatta is a nyáron igazolt magyar válogatott támadót.

„Nemanja nagyszerűen teljesít, mindazonáltal már Magyarországon bizonyította, milyen gólerős. Mindössze két meccsre volt szüksége ahhoz, hogy beilleszkedjen a csapatunkba. Nagy örömünkre szolgál, hogy Niko a miénk” – dicsérte a légióst a norvég szakember.

Berg hozzátette: minden győzelem erősíti a csapatot ebben a nehéz időszakban, amikor egymást érik a mérkőzések – a hazai bajnokik mellett El-selejtező és Lengyel Kupa-találkozó is vár a Legiára a következő két hétben.

„Örülök, hogy sorozatban szerzem a gólokat, de azért nem szabad elszállni – mondta a vasárnapi meccs után az öt bajnoki és két El-gólnál járó Nikolics. – Mindig hangsúlyozom, hogy számomra a csapat jó szereplése a legfontosabb, az egyéni siker csak ezt szolgálhatja. Három nap múlva itt a következő meccs, újabb gólokra lesz szükség. Fontos tényezője a sikereinknek az is, hogy nemcsak támadásban, hanem védekezésben is hatékonyak vagyunk.”

A Legia mindhárom eddigi bajnokiját megnyerte, vezeti a lengyel tabellát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik