Legia: az elnök lát esélyt Nikolics visszatérésére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.23. 08:47
Bár még csak a napokban szerződött Nikolics Nemanja a Legia Warszawától a Chicago Fire-höz, a lengyel klub elnöke máris arról beszél, lát esélyt a magyar válogatott labdarúgó visszatérésére.

„Mi nem búcsúztunk el Nikolics Nemanjától, úgy váltunk el, hogy a viszontlátásra" – idézi a pilkanozna.pl a Legia elnökét, Boguslaw Lesnodorskit, és a cikk már a címében is arra utal, hogy nem zárható ki, a csatár fog még futballozni Varsóban.

„Nikolics olyan volt a Legiánál, mint egy potyautas. Ő olyan befektetést jelentett számunkra, ami nagyon megtérült. Az a másfél év, amit velünk töltött, a klubnak és neki is nagyszerű időszaka volt – folytatta a sportvezető. – Ahogy beszélgettem vele, nekem úgy tűnt, tervezi, hogy egyszer még visszatér Varsóba futballozni."

Lesnodorski Nikolicsot a szerb Miro Radovicshoz hasonlította, aki 2015 februárjában szerződött a Legiától Kínába, majd idén nyáron újra a lengyel fővárosba igazolt. Az elnök nem tartja kizártnak, hogy ha Nikolics nem találja meg a számításait az Egyesült Államokban, ő is már egy év után visszaigazol.

Más kérdés, hogy meg tudnának-e egyezni a Chicagóval a visszatérésről, hiszen a csatár hárommillió euróért szerződött az amerikai profi ligába és három évre írt alá új klubjához. Miközben másfél esztendeje ingyen került Lengyelországba, miután a Videotonnál lejárt a megállapodása.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik