Lech: „Téves következtetések Kádárral kapcsolatban”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.27. 10:10
A Lech Poznan vezetőedzője, Jan Urban tisztázta a Kádár Tamással kapcsolatos félreértéseket: a védő nem azért hiányzott edzésről, mert biztosan távozna a klubtól, sőt a szakember szerint jelenleg nagyobb a valószínűsége annak, hogy marad.

A héten több lengyel forrás is arról számolt be, hogy Kádár Tamás már nem edz a Lech Poznannal, mert a kérőivel tárgyal, és várhatóan klubot vált. Jan Urban vezetőedző pénteki nyilatkozatában azonban cáfolta ezeket a híreket.

„Egyesek téves következtetéseket vontak le, Kádár Tamásnak ugyanis kisebb bokasérülése van" – idézi a sportowefakty.wp.pl a Lech szakvezetőjét, aki hozzátette, a panasz miatt csak szombaton derülhet ki, hogy a védő vállalni tudja-e a játékot a vasárnapi, Piast Gliwice elleni hazai bajnokiján.

Ettől függetlenül persze Kádár jövője is téma volt a Lech pénteki sajtótájékoztatóján.

„Annyit tudok mondani, hogy a héten nem távozott Poznanból, nem tárgyalt senkivel. Hogy átigazol-e még a nyáron? Meglátásom szerint most nagyobb az esély arra, hogy marad, de amíg a piac nyitva van, addig bármi megtörténhet, akár az utolsó pillanatban is" – fogalmazott Urban.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik