Lech Poznan: Jobb játékosként távozom – Lovrencsics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.30. 11:30
Lovrencsics Gergő, a Lech Poznan magyar válogatott játékosa úgy véli, a Lengyelországban eltöltött időszak alatt rengeteget fejlődött, ami a jövőben sokat ér majd.

Mint ismert, a 27 éves középpályás a nyáron biztosan távozik a Lechtől, miután szerződése lejár, és a felek nem hosszabbítják meg a kontraktust.a nyáron biztosan távozik a Lechtől, miután szerződése lejár, és a felek nem hosszabbítják meg a kontraktust.

Lovrencsics Gergő 2013 nyarán – hároméves szerződést kötve – igazolt a lengyel csapathoz, amelynek színeiben 112 bajnokin 19 gólig és 27 gólpasszig jutott.

A 11-szeres magyar válogatott játékos úgy véli, a Lengyelországban szerzett tapasztalat a jövőben nagyon sokat jelenthet.

„Jobb vagyok most, mint amikor Poznanba érkeztem. Az elmúlt évek alatt rengeteg tapasztalatot szereztem egy, a magyarnál erősebb bajnokságban, ez még sokat érhet a jövőben. Játszottam európai kupasorozatokban, nyertem bajnokságot, úgyhogy összességében azt gondolom, mostanra jobb, komplettebb lettem, mint amikor a klubhoz szerződtem.”

Hogy Lovrencsics hol folytatja pályafutását, azt egyelőre nem tudni, egyes hírek szerint elképzelhető, hogy hazaigazol a Ferencvároshoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik