Lazio: a Dinamo nemet mondott - 8-10 milliót akar Dzsudzsákért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.25. 18:19
null
Dzsudzsák Balázs ügye tovább húzódik (Fotó: sportsvibe.co.uk)
A La Repubblica című lap értesülései szerint az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premjer-liga) szereplő Dinamo Moszkva elutasította a Lazio négymillió eurós ajánlatát Dzsudzsák Balázsért, mivel továbbra is 8–10 millió körüli összegben reménykedik, ha elengedi a magyar szélsőt a nyáron.

Mint beszámoltunk róla, a La Repubblica összefoglalója szerintIgli Tare, a Lazio sportigazgatója nemrégiben Moszkvában járt, hogy egyeztessena régóta a klub látókörében lévő, de egyelőre sikertelenül megkörnyékezettmagyar játékos átigazolásáról.

Hétfőn az Il Messaggero írt arról, hogy a Lazio sportigazgatója ismét tárgyalásokat kezdeményez a Dinamóval, és négy-öt millió eurót kínál Dzsudzsákért, akit már csak a nyáron értékesíthet jelenlegi klubja, mivel a télen ingyen távozhatna. Emellett azt is állította a lap, hogy a Laziónak a Dortmunddal és a Valenciával kell versenyeznie Dzsudzsák megszerzéséért.

A téli átigazolási időszakbana Dinamo Moszkva leszögezte, tízmillió euró alatt nem áll szóba egyetlen kérővel sem, de úgy tűnt, mivel közeledik a szélső szerződésének vége, az ára is csökken. A La Repubblica most arról ír, hogy az orosz klub nem adott lejjebb elvárásaiból, továbbra is szeretnének 8–10 milliót kapni a magyar szélsőért.

A Lalaziosiamonoi.it orosz sajtóértesülésekre hivatkozva azt írja, hamarosan döntés lesz Dzsudzsák sorsáról. Vörösbaranyi József, a magyar labdarúgó menedzserenemrégiben kijelentette:márciusban ülnek asztalhoz a Dinamo Moszkva vezetőivel, hogy egyeztessenek Dzsudzsák Balázs jövőjéről. A játékos ügynöke nem titkolta, ha a szélső távozik az orosz csapattól, az új célpont keresésekor a német Bundesliga élvez elsőbbséget.

Elképzelhető tehát, hogy nem sokára pont kerül a Görögország ellen készülő futballista ügyének végére. Dzsudzsák Rómába szerződésének esélyét növelheti az is, hogy Felipe Andersont több európai nagy csapat is szerződtetné, a brazilt pedig a magyar labdarúgó pótolhatná.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik