Koman nem tart a Monacóval az augsburgi edzőtáborba

Vágólapra másolva!
2012.07.13. 21:16
null
Koman fél év után hagyhatja el Franciaországot (Fotó: Imago)
Koman Vladimir nem tagja a francia Monaco augsburgi edzőtáborba utazó keretének, ez pedig azokat az információkat erősíti, hogy távozhat a klubtól.

A magyar középpályás fél esztendő után valószínűleg rövid időn belül elhagyja a francia labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Monacót, és Oroszországban folytatja a pályafutását – írja internetes kiadásában a L'Équipe francia sportnapilap.

A L'Équipe hírét több helyi portál is átvette, hozzátéve, hogy a pletyka néhány napja már kering a hercegségben, „de kevesen hittek benne", mert Koman a tavaszi szezonban jó teljesítményt nyújtott és megkedveltette magát a helyi szurkolókkal.

Arról egyelőre nincs hír, hogy melyik orosz klub lehet a magyar játékos következő állomáshelye. A váltásról szóló hírt ugyanakkor erősíti, hogy a napokban svéd válogatott középpályást (Emir Bajrami) – Koman számára potenciális vetélytársat – igazolt a hercegségbeli klub.

A következő edzőtáborázásra hivatalos játékosok névsora is irányadó Koman ügyében, ugyanis a magyar légiós nem tagja az utazó keretnek.

Az orosz Dmitrij Ribolovljev tulajdonában lévő monacói futballcsapat az élvonalba kerülés reményében készül az új idényre.

 

A MONACO AUGSBURGBA UTAZÓ KERETE
Subasic, Sourzac, Caillard – Adriano, Appiah, Kagelmacher, Kurzawa, Labor, Marester, Raggi, Wolf – Bajrami G. Coulibaly, Diaz, Dingome, Dirar, Dumont, Eysseric, Ferreira, Carrasco, N. Mendy, Ndinga, Pandor, J . Poulsen, Ciolisz – Barazite, Germain, Salli, I.Touré

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik