Juventus: Dzsudzsák Conte kiszemeltjei között - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2013.10.17. 08:19
null
A Juventus állítólag már két éve figyeli a magyar szélsőt (Fotó: Szabó Miklós)
Az olasz La Stampa szerint Dzsudzsák Balázs is képbe került a Juventusnál, ahol a téli átigazolási időszakban szélsőt akarnak vásárolni. Antonio Conte listájának tetején a PSG-ben keveset játszó Jérémy Ménez és a Dinamo Kijevben légióskodó Jeremain Lens szerepel, de az alternatív lehetőségek között van a Dinamo Moszkva magyar játékosa is.

 

A La Stampa úgy értesült, hogyFabio Paratici sportigazgató pénteken Lens miatt megnézte a Hollandia–Magyarország (8–1) vb-selejtezőt, majd Ménez miatt ellátogatott kedden a Franciaország–Finnország (3–0) összecsapásra.

Az első meccsen tizenegyesből gólt szerző Dzsudzsákot is láthatta az elöljáró, aki természetesen nem most figyelt fel a magyar szélsőre, a La Stampa szerint Conte már két évvel ezelőtt is feljegyezte Dzsudzsák Balázs nevét, és időnként figyelteti a magyar játékost.

Lens és Ménez mögött, Dzsudzsák mellett Daryl Janmaat, a Feyenoord jobbszélsője van még a Juventus radarja alatt, bár a La Stampa azt is megjegyzi, hogy a négy játékos közül valószínűleg az Anzsitól 19 millió euróért a Dinamóhoz szerződő Dzsudzsákért kellene a legtöbbet fizetni, de ennyit nem ér egy, a várhatóan kispadra ülő játékos.

A magyar szélső után már volt érdeklődés a Serie A-ból, ám akkor az Intert emlegették, amely már ajánlatot is tett érte a nyáron a Dinamónak, csak Moszkvában akkor anyagi és szakmai szempontokat is figyelembe véve még nemet mondtak.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek