Izrael: Debreceni „lenyűgözte” a Beitar szakmai stábját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.25. 15:44
Izraeli sajtóértesülések szerint Debreceni András és Vadnai Dániel is megfelelt a próbajátékon a helyi első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Beitar Jeruzsalemnél. A klub vezetői abban bíznak, hogy legalább az egyik játékost sikerül szerződtetniük.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Debreceni és Vadnai hétfőn csatlakozott az izraeli bajnokságot legutóbb a 10. helyen záró Beitar keretéhez, és mindketten pályára léptek az együttes soros felkészülési mérkőzésén.Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Debreceni és Vadnai hétfőn csatlakozott az izraeli bajnokságot legutóbb a 10. helyen záró Beitar keretéhez, és mindketten pályára léptek az együttes soros felkészülési mérkőzésén.

A beszámolók szerint Debreceni nemes egyszerűséggel „lenyűgözte” a jeruzsálemi klub szakmai stábját, de Vadnai teljesítményére sem lehet panasz, az MTK 25 esztendős futballistája is megfelelt a próbajátékon, így a Beitarnál azt szeretnék, ha a két magyar közül legalább az egyikkel sikerülne megerősíteni a keretüket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik