nemzetisport.hu 2019.04.07 23:57 Frissítve: 2019.04.08 08:46

Interjú Nikolics Nemanjával; véleményeztük az újpestiek vitatott büntetőjét

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

 

Görcs helyett önbizalom. Nikolics Nemanja, a Chicago Fire támadója az örökranglistán elfoglalt előkelő helyérőt, az újabb gólkirályi címről, nemrég született kislányáról és a magyar válogatottról is beszélt Smahulya Ádámnak.

A labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában az újpesti és a mezőkövesdi játékosok is csodálkozva látták, hogy Solymosi Péter tizenegyest ítél Branko Pauljevics meglökéséért – a hazaiak köszönték a lehetőséget, és győzelmükkel a dobogón maradtak. Az esetről megkérdeztük Szabó Zsolt korábbi játékvezetőt is.

Csirke Ferenc, a kosárlabda NB I felsőházába jutó PVSK edzője szerint csapata bizonyította, képes jól teljesíteni késsel a torkán, és lélekben már a Jászberény elleni negyeddöntőre is készül. Győri Ferenc interjúja.

Kézilabdában nagyüzem volt vasárnap. A férfi Magyar Kupa döntőjében a szegediek végig irányítottak, volt időszak, amikor nyolc góllal is vezettek, ehhez képest a hajrá izgalmas lett, ám a későn ébredő címvédő veszprémiek csak megszorítani tudták ellenfelüket, amely története hetedik MK-sikerét könyvelhette el. Debrecenből Simon József tudósított. Közben a női Bajnokok Ligájában pályára lépő két magyar csapat közül a negyeddöntő első mérkőzése után az idegenben előnyt szerző győriek vannak jobb helyzetben, de az oroszokkal 55 percig pariban lévő, végül vereséget szenvedő ferencvárosiak sem adták fel a reményt.

Hétfői nosztalgiamellékletünk, a Népsport most is remek témákkal jelentkezik. 1929: Kilenc gól Bernben, de ötöt mi lőttünk; 1969: Egy kis előzetes Marseille-ből; 1949: Sebes Gusztáv baráti vereséggel kezd; 1964: Drámai végjáték Mexikóvárosban.

2019.04.17 22:35:43

Légiósok P. K.

Menedzsere szerint a DAC is partner abban, hogy a középpályás a fejlődése érdekében erősebb bajnokságba tudjon szerződni.

2019.04.11 23:08:08

Légiósok CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Miközben nem kicsit vicces az egész, hiszen a romániai kluboknak igen szigorú pénzügyi vizsgálaton kell átmenniük, ha a következő idényre is meg akarják szerezni a bajnoki részvételre jogosító licencet. Persze ez csak a látszat, a békaemberekre folyamatosan oda kell figyelni.

2019.04.10 22:19:59

Légiósok PÓR KÁROLY

A Blau-Weiss Linzet irányító Doma Ernő az egyetlen külföldi szakvezető a másodosztályban.

2019.04.03 14:20:30

Légiósok P. K.

Nyerges Zsolt egyelőre ismerkedik a United Zürichhel, amely a fiatal játékosoknak adhat kiugrási lehetőséget.