HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.25 23:52 Frissítve: 2018.09.26 00:34

Interjú Nagy Ádámmal és Kiril Lazarovval

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

Az olasz lapok a Bologna egyik legjobbjaként írtak Nagy Ádámról, miután az alsóházban szerénykedő együttes nyert az előző idényben a BL elődöntőjéig menetelő Roma ellen. A meccsen egy ollózó mozdulattal eltalálták a magyar középpályás arcát, aki lapunknak nyilatkozva elmondta, pukli nőtt ugyan a fejére, de nagyobb baja szerencsére nem történt. A Bologna rossz sorozatot tört meg, hiszen a Roma elleni találkozót megelőzően nyeretlen volt. Hogy mindezt miként élték meg, s ő maga hogyan lépett túl a még a SPAL ellen kapott piros lapon, erről is beszélt a 23 éves futballista.

Megoszlanak a vélemények a hétfői londoni FIFA-gála eredményhirdetése kapcsán. A legtöbb bírálat amiatt hangzott el, hogy Mohamed Szalah gólja kapta a Puskás-díjat. A Liverpool légiósának csapattársa, James Milner ironikusan annyit jegyzett meg: nem semmi, hogy az egyiptomi csatár előző szezonban szerzett „hetedik legszebb gólja” lett a befutó. A kritikák egy része összességében arra vezethető vissza, hogy a FIFA nem fektetett hangsúlyt a különböző szavazások lebonyolításának elmagyarázására.

Interjút adott lapunknak a világ egyik legjobb balkezes átlövője, Kiril Lazarov. A hétvégén Szegeden járó, a Pick együttesével BL-csatát vívó Nantes macedón kézilabdázója nem örült a vereségnek, de miként lapunknak elmesélte, csalódottságát némiképp enyhítette, hogy a közönség igen barátságosan fogadta, ráadásul számos régi ismerőssel is találkozhatott. A 38 éves sportoló tudniillik korábban öt évet eltöltött Veszprémben is. Hogy érzi-e már az idő múlását, arról is őszintén beszélt.

Kasza Róbert nem indulhatott a mexikói öttusa-világbajnokságon, és az idény nagy részét is ki kellett hagynia sérülés miatt. Ennél is nagyobb baj, hogy egyelőre még mindig csak gyógyul; ahogy a Nemzeti Sportnak elmondta, életében nem úszott annyit, mint mostanság, a rehabilitáció keretében. Voltak már korábban is kellemetlen sérülései, de ilyen hosszú kihagyásra eddig sosem kényszerült. Hogy melyik két versenyen szeretne majd még igazán emlékezetesen teljesíteni, kiderül interjúnkból.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.03 08:45:30

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Az Atromitosz kapusa másképp gondolkodik, Ugrai Roland szerződtetésében is szerepet játszott.

2018.09.30 23:35:14

Légiósok nemzetisport.hu

2018.09.26 13:57:58

Légiósok PÓR KÁROLY

Bekker Rolandnak megvan az első gólja Németországban és az esélye a fejlődésre.

2018.09.26 00:36:28

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Valamit nagyon másképp látnak azok odakint.

HIRDETÉS
HIRDETÉS