HSV: Nem tesz boldoggá, ha otthon ücsörgök, és felszedem a pénzt – Stieber

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.16. 10:02
Stieber Zoltán, a német Hamburger SV labdarúgócsapatának magyar válogatott légiósa perifériára szorult klubjában, a 2015–2016-os idényben még nem kapott lehetőséget. A Hamburger Morgenpostnak elmondta: ha nem változik a helyzet, a télen lépnie kell.

„Dolgozom és küzdök a helyemért, ennyit tehetek. Jó teljesítményt kell nyújtanom az edzéseken, pozitív hozzáállással dolgoznom, és akkor reménykedhetek a lehetőségben. A pályán akarok lenni és játszani. Nem olyan típusú labdarúgó vagyok, akit boldoggá tesz, hogy otthon ücsörög, és felszedi a pénzt. Mérkőzésekre van szükségem!” – idézi Stiebert a Hamburger Morgenpost.Stiebert a Hamburger Morgenpost.

A magyar válogatott futballista arról is beszélt, hogy nincs konfliktusa Bruno Labbadiával, a HSV vezetőedzőjével.

„Jó a munkakapcsolatunk, az égvilágon semmi problémám nincs vele. Nagy a választék, és egészen biztos, hogy egy edző számára is a legkellemetlenebb dolgok közé tartozik, ha nem tudja foglalkoztatni a játékosát. A téli szünetig gázt adok, de ha nem változik meg a helyzet, akkor meg kell vizsgálnunk a lehetőségeket. Futballoznom kell!” – így Stieber.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik