Hollandia: Vida Kristopher szerint türelmetlenek voltak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.18. 21:42
Vida Kristopher számára vereséget hozott jelenlegi és volt csapata kupapárharca, a holland második ligás De Graafschap magyar labdarúgója azonban úgy véli, amit lehetett, megtettek, hogy egyenlítsenek az élvonalban is meghatározó Twente ellen.

„Egy olyan csapat ellen, mint a Twente, türelmesnek kell lenni, és nem szabad eltékozolni az adódó gólszerzési lehetőségeket – mondta Vida Kristopher az 1–0-s vezetés után 4–2-re elveszített, hazai pályán lejátszott szerdai kupanyolcaddöntőről a De Graafschap honlapjának. – Egy–kettőnél nagyon akartunk egyenlíteni, ők pedig kihasználták a hibáinkat, ahogyan az egy élvonalbeli csapathoz méltó. Bár minden erőnket mozgósítottuk, a végén csak szépíteni tudtunk."

A magyar csatár nemcsak a remek hangulat miatt őrzi meg emlékezetében a szerdai csatát – „majdnem kilencezren voltak a nézőtéren, minden futballista ilyen drukkolásra vágyik" –, hanem az ellenfél miatt is.

„Különleges mérkőzés volt ez számomra, hiszen mindenkit ismerek a klubjukban – utalt Vida a Twentében eltöltött évekre. – Ha képesek leszünk megismételni az első félidőben nyújtott játékunkat, akkor megnyerhetjük az idei utolsó bajnoki mérkőzésünket."

A De Graafschapra ráférne a hozzá hasonlóan 27 pontos Ajax II elleni győzelem: a feljutásban reménykedő doetinchemi csapat a legutóbbi négy bajnokijából hármat elveszített, és csak a kilencedik helyen áll a tabellán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik