Hoffenheim: Szalai Mainzban? Inkább megharcol a helyéért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.27. 19:53
Lars-Wilhelm Baumgarten, Szalai Ádám játékosügynöke a Wiesbadener Kuriernek elmondta: nincs szó arról, hogy a magyar válogatott center visszamenne volt csapatába, a Mainzba – inkább megharcol a helyéért a Hoffenheimnél.

A magyar csatár nem kapott lehetőséget az első két Bundesliga-mérkőzésen, és igencsak hátraszorult a támadók rangsorában, ezért felvetődött a német sajtóban, hogy távozik még nyáron a Hoffenheimtől.távozik még nyáron a Hoffenheimtől.

A Kicker keddi anyagában arról írt, hogy elképzelhető, a színfalak mögött alkudozás folyik a szerződésbontásról, ám Baumgarten a szaklapnak, majd most a Wiesbadener Kuriernak is jelezte: erről nincs szó.

„A játékos Hoffenheimben marad, ez a kiindulópontunk. Akkor is igaz ez, ha tudjuk, jól ment neki a játék a Mainzban, és nagyszerű klubról van szó. Ádámnak hároméves szerződése él még a Hoffenheimmel, amely hatmillió eurót fizetett érte. Be akar kerülni a csapatba, olyan edzettségi állapotban van, mint korábban soha. Rengeteget dolgozott a nyáron. Nem hajolhatunk meg az első viharos szél előtt, kemény munkával visszatérhet a csapatba” – idézi a regionális lap Baumgartent.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik