Hoffenheim: Szalai Ádám új erényeket csillogtatott meg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.15. 10:00
Nico Schulz, a német élvonalbeli Hoffenheim labdarúgója a klub hivatalos honlapjának elmondta: Szalai Ádám az egyik legjobb barátja a csapatnál, a magyar válogatott támadó nemrég egy „csaknem tökéletes vacsorával” vendégelte meg társait.

„Csaknem tökéletes vacsora volt – jegyezte meg nevetve Nico Schulz. – Nem túl gyakori, hogy a konyhában tevékenykedünk, általában elmegyünk valahová vacsorázni, de az már kicsit unalmas. Ezért Ádám meghívott minket magához vacsorára, meglepődtem, mert nagyon finomat főzött."„Csaknem tökéletes vacsora volt – jegyezte meg nevetve Nico Schulz. – Nem túl gyakori, hogy a konyhában tevékenykedünk, általában elmegyünk valahová vacsorázni, de az már kicsit unalmas. Ezért Ádám meghívott minket magához vacsorára, meglepődtem, mert nagyon finomat főzött."

„Sok időt töltünk együtt a csapattársakkal, különösen Ádámmal. Három évvel ezelőtt ismertük meg egymást egy nyaraláson, azóta tartjuk a kapcsolatot. Amikor aláírtam a szerződésem a Hoffenheimmel, este már együtt vacsoráztunk. Most pedig ő a szomszédom – folytatta Schulz. – Ha sokat nevetünk együtt, jó a hangulat, az a pályán is érződik. Könnyebb úgy együtt küzdeni a pályán, hogy azon kívül is jól kijövünk egymással."

Szombaton, a Bundesliga 27. fordulójában a Hoffenheim a Borussia Mönchengladbach – Nico Schulz legutóbbi klubja – vendége lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik