Hertha: „Dzsudzsák szeretne Dárdaival dolgozni, van esély rá”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.18. 07:45
null
Dzsudzsák Balázs a németek szerint nagyon közel van a Herthához (Fotó: bz-berlin.de)
Vörösbaranyi József, Dzsudzsák Balázs menedzsere elmondta, játékosa nagyon szívesen lenne a Hertha BSC labdarúgója, de a döntés a Dinamo Moszkva kezében van.

Dzsudzsák a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, szívesen játszana a Herthában, amelynél Dárdai Pál lenne az edzője.

Mint beszámoltunk róla, a Bild szerint a Herthának elő kell teremtenie a pénzt (kétmillió eurót) a játékos megszerzésére: bár a télen ingyen vihetné a lejáró szerződésű Dzsudzsákot, Dárdai szeretné már a nyáron a csapathoz csábítani a szélsőt.

A bz-berlin.de azt állítja, egyre közelebb van a klubváltáshoz a magyar szélső, aki a napokban már Berlinben lesz.

„Balázs nagyon szeretné Berlinben folytatni a pályafutását, mivel a Hertha igazi nagy csapat – mondta Vörösbaranyi József, Dzsudzsák menedzsere a bz-berlin.de-nek. – Ez egy reális forgatókönyv lehet, de a Dinamo dönt. Balázs nagyon szeretne Dárdai Pállal dolgozni, a válogatottnál is élvezik a közös munkát.”

A magyar játékos klubváltása az UEFA-tól is függhet, az UEFA ugyanis vizsgálja az orosz klub pénzügyi helyzetét, elképzelhető, hogy az európai szövetség megbünteti a Dinamót a pénzügyi fair play szabályainak megszegéséért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik