Hajduk: Rettegésben tartjuk majd a védelmeket – Futács

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.19. 17:06
Edzésen megsérült és legalább három hétig nem állhat a Hajduk Split szakmai stábjának rendelkezésére a súlyos térdsérülésből lábadozó Futács Márkó pótlására szerződtetett Hugo Almeida. A magyar csatár a klub egyik szurkolói oldalának beszélt arról, mennyire várja, hogy újra együtt játsszon a portugállal, akivel már a Werder Bremennél is csapattársak voltak.

„Hugo kiváló játékos, amikor 18 évesen a Werdernél voltam, nagyon erős volt az első csapat. A Pizarro, Rosenberg, Almeida trióból éppen ő volt a kedvencem, csodálattal figyeltem a kispadról. Most Splitben újra együtt játszhatunk, nagyon várom már a tavaszt, amikor mindketten egészségesek leszünk és rettegésben tartjuk a védelmeket" – mondta Futács, aki a rehabilitációjáról is beszélt.

„Nagyon sokat köszönhetek Joan Carrillónak, sokat beszélget velem, érdeklődik, és ezzel arra ösztönöz, hogy még nagyobb erővel vessem bele magam abba a munkába, amit elvégezhetek" – idézik Futácsot.

„Nem ez az első súlyos sérülésem, tudom, mivel jár, alig bírom kivárni, hogy vége legyen. Nagyon kedvesek a csapattársaim, mindenki biztat, éreztetik, hogy még most is a csapat tagja vagyok. Sajnos csak a reggeli és az ebéd közös, egyébként külön munkát végzek. Folyamatosan jegelni kell a térdemet, miután dolgoztatom, napi öt órát edzek, talán többet, mint a srácok" – mondta Futács.

A 27 esztendős magyar csatár augusztusban, a Dinamo Zagreb elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést, a bal térdében elszakadt a keresztszalag. Reményei szerint a februári edzőtáborban már teljes értékű munkát végezhet.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik