Gulácsi: Egyre jobb vagyok; Ez is a magyar hoki

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.09. 23:07
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Gulácsi Péter momentán a leghatékonyabb kapus a Bundesligában. Avagy a legjobb a lövés/védés mutatója, de az RB Leipzig és a magyar válogatott kapusa Tóth Ádámnak a lipcsei célokról, Willi Orbánról és Marco Rossiról is beszélt.
Gulácsi Péter momentán a leghatékonyabb kapus a Bundesligában.
Avagy a legjobb a lövés/védés mutatója, de az RB Leipzig és a magyar válogatott kapusa Tóth Ádámnak a lipcsei célokról, Willi Orbánról és Marco Rossiról is beszélt.

Viníciust is meglepte ragyogó csütörtöki gólpassza. A fehérváriak hátvédje azt mondta: „Nem is tudtam, hogy ilyen jó érzés gólpasszt adni...” Emellett két oldalon minden, amit a Vidi bravúrjáról és az Európa-liga negyedik játéknapjáról tudni érdemes.

Silvio Berlusconiról film készült. Az egykori miniszterelnök, médiacézár, Milan-tulajdonos és életművész nem mindennapos pályaívét Csillag Péter rajzolta meg.

Csak szerettünk volna Dél-Koreával játszani, de nem sikerült. A magyar jégkorong-válogatott meccse előbb egy eltört plexi, majd a tönkrement jég miatt csúszott, végül el is maradt. Hokiabszurd a Tüskecsarnokból Kohán Gergely és Szűcs András tolmácsolásában.

Ha pedig szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás melléklet 8 oldalon. A Kemény Dénes-sorozat 4. részével, amelyben megnyerjük a barcelonai vb-t és az athéni olimpiát; Diego Scandellával, a magyar hoki háttéremberével; egykori és mai ifiolimpiai bajnokaink felnőttkarrierjével és Szabó Sándorral a moldovai kapusedző-nagykövettel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik