Futács Márkó meggyőzte a Portsmouth vezetőit - maradhat

Vágólapra másolva!
2012.01.18. 11:47
null
Futács Márkó a Chelsea elleni FA-kupa-meccsen is lehetőséget kapott
Címkék
Angol sajtóhírek szerint a Futács Márkó szerződésében szereplő plusz egyéves opciót életbe léptette a Championshipben szereplő Portsmouth, így a magyar csatár 2013 nyaráig biztosan a klub alkalmazásában maradhat.

A The Pompey Pages szurkolói oldal beszámolója szerint Futács Márkó nyáron lejáró szerződése után újabb egy évig a Portsmouth labdarúgója marad, ugyanis a klubvezetők érvényesítették a 21 éves csatár szerződésében szereplő opciót.

Futács nyáron a Werder Brementől került az angol másodosztályú csapathoz – miután az Ingolstadtnál lejárt a kölcsönszerződése –, 2012 nyaráig írt alá, de a megállapodásban szerepelt egy kitétel, melynek értelmében a Portsmouth további egy évvel automatikusan meghosszabbíthatja a kontraktust, amennyiben a szakvezetés elégedett a csatár teljesítményével.

Az U20-as vb-bronzérmes támadó ősszel nehezen lendült játékba új csapatánál, kezdetben kevés lehetőséget kapott, de a legutóbbi három bajnokit már végigjátszotta, két gólt is szerzett, ez a teljesítmény pedig a jelek szerint elég volt Michael Appleton menedzser meggyőzéséhez.

Futácsot így most 2013 június 30-ig köti megállapodás a Championshipben jelenleg 17. helyen álló csapathoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik