Fulham: elégedettek a magyar kapus fejlődésével

Vágólapra másolva!
2012.08.15. 11:57
Somogyi Csaba a következő idényt is a Fulhamnél tölti, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő londoni klub mást készül kölcsönadni bőséges kapuskészletéből.

Hans Segers kapusedző a Fulham & Hammersmith Chronicle-nak nyilatkozva elmondta: úgy tervezik, hogy a 26 éves David Stockdale-t újból kölcsönadják, és ha ez megtörténik, Neil Etheridge lesz a kapuból szinte kirobbanthatatlan Mark Schwarzer első számú helyettese.

„Szerencsések vagyunk, hogy négy jó kapusunk áll bevetésre készen, de a srácoknak ez a helyzet néha elég frusztráló. Mindannyian védeni akarnak, ugyanakkor csak ketten férnek oda az első csapathoz" – jellemezte a Fulham kapusszekcióját a tréner, majd külön is szólt a magyar Somogyi Csabáról, aki a tervek szerint a londoniak állományában marad.

„Somogyi harmadik-negyedik kapusnak érkezett. Megbízhatóan teljesít, nagyon sokat fejlődött az elmúlt évben, ami engem megelégedéssel tölt el, miközben ő sem boldogtalan a helyzete miatt. Az edzéseken szükség van a megfelelő létszámra, úgyhogy egyszerre csak egy kapus mehet kölcsönbe."

A tavaly szerződtetett 27 éves magyar kapus élvonalbeli bemutatkozása még várat magára; Somogyi az elmúlt szezonban a tartalékbajnokikon védett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik