Frankfurt: Huszti elárulta, miért tért vissza Európába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.03. 17:09
null
Huszti Szabolcs (balról a második) és az új igazolások (Fotó: Twitter)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Eintracht Frankfurt bemutatta három új igazolását, Marco Fabiánt, Kaan Ayhant és Huszti Szabolcsot. A magyar szélső elárulta, miért tért vissza Európába.

Az 51-szeres magyar válogatott labdarúgót még egy évig szerződés kötötte a kínai Csangcsun Jatajhoz, az Eintracht Frankfurt megvásárolta a játékjogát, és a felek – a sikeres orvosi vizsgálat után – szerdán másfél plusz egy éves megállapodást kötöttek.

„Örülök, hogy ismét a Bundesligában játszhatok, mindent megteszek a klub sikereiért – idézi Husztit a klub hivatalos Twitter-oldala. – A feleségem várandós a második gyermekünkkel, ezért döntöttünk úgy, hogy visszatérünk Európába. Szeretném megmutatni, hogy képes vagyok még a legmagasabb szinten futballozni.”

Huszti Szabolcsnak január 3-án kellett jelentkeznie a frankfurti felkészülésen, amely felméréssel rajtolt, hogy aztán másnap Abu-Dzabiba utazzon a keret edzőtáborozni. A frankfurtiak a szezon felénél a 14. helyen állnak a tabellán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik