Dinamo: tovább melegítik az Inter-szálat Dzsudzsák ügyében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.04. 08:32
Az olasz sajtó továbbra is élénken foglalkozik Dzsudzsák Balázs ügyével, és a Dinamo Moszkva magyar labdarúgójával kapcsolatban ezúttal azt jósolják, az Interbe igazol a nyáron.

A számos csapattal (többek között a Lazióval és a Galatasarayjal) hírbe hozott szélsővel kapcsolatban a calciomercato.com arról ír, hogy jó eséllyel a Roberto Mancini vezette Interhez kerül a szezon végén.

Az átigazolásokra szakosodó portál cikke szerint az Internek kordában kell tartania a nyári költekezését a pénzügyi fair play miatt, de Dzsudzsákot kedvező áron megszerezheti, mivel a magyar játékos szerződése decemberben lejár.

Az Inter Jevhen Konopljanka (Dnipro Dnipropetrovszk) iránt is érdeklődik, de a hír szerint Piero Ausilio, a milánóiak sportigazgatója azt mérlegeli, hogy a túl drága ukrán válogatott szélső helyett Dzsudzsákot próbálja meg szerződtetni.

Mint beszámoltunk róla, az orosz soccer.ru tegnap nem túl hízelgő képet festett Dzsudzsákról, a portál arról írt, hogy a szélső visszafelé fejlődött Oroszországban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik