DAC: Nehéz szavakat találni erre – Vida Kristopher

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.01. 12:06
„Nehéz szavakat találni erre, tényleg nagyon jó érzés, hogy az én gólommal tudtunk nyerni, és elvettük a veretlenségüket” – a dunaszerdahelyi labdarúgócsapat, a DAC honlapja idézi ezt Vida Kristophertől, a szlovák bajnok Slovan veretlenségének végét jelentő szombati meccs egyik főszereplőjétől.

„Pontosan ezt szerettük volna: hogy ne legyenek veretlenül bajnokok – folytatta Vida Kristopher a visszaemlékezését az 1–0-ra megnyert szombati meccsre. – Ezen felül viszont gratulálunk nekik, hogy behúzták, az idei évben nagyon jók voltak. A második félidőben, azt gondolom, a piros lapig jobbak voltunk, jól jöttünk ki az öltözőből. Majd jött a gól, utána a piros lap és a tizenegyes, amelynél Jedlicka ismét megmutatta, mire képes. Ez tényleg fantasztikus csapatmunka volt, úgyhogy le a kalappal a srácok előtt.”„Pontosan ezt szerettük volna: hogy ne legyenek veretlenül bajnokok – folytatta Vida Kristopher a visszaemlékezését az 1–0-ra megnyert szombati meccsre. – Ezen felül viszont gratulálunk nekik, hogy behúzták, az idei évben nagyon jók voltak. A második félidőben, azt gondolom, a piros lapig jobbak voltunk, jól jöttünk ki az öltözőből. Majd jött a gól, utána a piros lap és a tizenegyes, amelynél Jedlicka ismét megmutatta, mire képes. Ez tényleg fantasztikus csapatmunka volt, úgyhogy le a kalappal a srácok előtt.”

A magyar játékost arról az esetről is kérdezték, amikor Kenan Bajric az egyik megmozdulásával sérülést okozott neki.

„Nagyon sokra nem emlékszem. Nem esett ki semmi, de gyorsan történt a szituáció. Azt hiszem, összerúgott valakivel, szaltózott egyet, és ahogy lendítette a lábát, külsővel rendesen szájba rúgott, pont belenéztem. Rendesen szétnyílt, és eléggé fáj” – mondta Vida, aki a sérülés ellenére boldog, hogy idénybeli tizedik bajnoki gólja ilyen fontos győzelmet ért.

A szlovák bajnokság második helyén álló DAC a harmadik helyezett zsolnaiak vendége lesz vasárnap, és ha nyer, biztosan ezüstérmesként fejezi be az idényt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik