DAC: El akarjuk rontani a Slovan tervét – Kalmár Zsolt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.26. 11:09
Kalmár Zsolt – aki a legutóbbi fordulóban jutott túl az 50. mérkőzésén a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban – a DAC jelenlegi keretéből egyedüliként szerzett győztes gólt a Slovan ellen, érthető, hogy lelkesen és bizakodva várja a már bajnok pozsonyiak elleni szombati rangadót.

„Fantasztikus érzés három pontot érő gólt szerezni ellenük, főleg, ha az utolsó percekben éred el, és előtte mindent megtettél a győzelemért. Remélem, hogy holnap is nyerünk, mindegy, hányadik percben jön a gól” – idézi a dunaszerdahelyi klub hivatalos honlapja Kalmár Zsoltot, a 2017. novemberi tribünavató meccs győztes góljának szerzőjét.„Fantasztikus érzés három pontot érő gólt szerezni ellenük, főleg, ha az utolsó percekben éred el, és előtte mindent megtettél a győzelemért. Remélem, hogy holnap is nyerünk, mindegy, hányadik percben jön a gól” – idézi a dunaszerdahelyi klub hivatalos honlapja Kalmár Zsoltot, a 2017. novemberi tribünavató meccs győztes góljának szerzőjét.

A Slovan már biztos bajnok, de szeretné veretlenül végigjátszani az idényt.

„Igen, hallottuk, hogy nem szeretnének mérkőzést veszíteni, és veretlenül akarják megnyerni a bajnokságot, de ennek mi szeretnénk lenni az elrontói. Úgy gondolom, most nagyon jó formában van a csapat, ezt ki kell használnunk, és a szurkolókra is nagyon számítunk.”

A győzelem nemcsak presztízsokokból lenne fontos, hanem azért is, hogy a DAC megerősítse pozícióját a második helyen (előnye pillanatnyilag hatpontnyi a zsolnaiak előtt).

„Az őszi szezon nagyon jól sikerült a csapatnak, minden mérkőzésen maximálisat tudtunk nyújtani. A tavasz első fele nem nagyon sikerült, nagyon sok játékos kiesett, és nem tudtuk pótolni őket. Amióta visszatértek, három mérkőzést meg is nyertünk zsinórban – ezzel visszaléptünk a második helyre. Úgy gondolom, összességében nagyon jó idényünk van, de még hátravan öt mérkőzés, úgyhogy klubrekordot szeretnénk dönteni.”

A rangadó szombaton 15.30-kor kezdődik Dunaszerdahelyen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik