Championship: edzője nagyon elégedett Bogdán poszttársával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.26. 15:45
A Bolton Wanderers labdarúgócsapatát irányító Neil Lennon rendkívül elégedett jelenlegi első számú kapusukkal, Andy Lonergannel, így Bogdán Ádámnak nem lesz könnyű visszaverekednie magát a kezdőcsapatba.

Bogdán Ádám már felépült ujjsérüléséből, ám míg harcképtelen volt, Andy Lonergan megszilárdította helyét a Bolton kezdőcsapatában. Az angol másodosztály 16. helyén álló Wanderers a legutóbbi négy mérkőzésén nem kapott gólt, nem csoda, hogy Neil Lennon menedzser elégedett Lonergannal.

„Lonners elképesztő – dicsérte Lennon a Bolton 31 éves angol hálóőrét. – Egy kapusnak a legfontosabb pillanatokban kell a legnagyobb bravúrokat bemutatnia, és Andy ezt teszi. Nem látok nála jobb kapust ebben az osztályban, olyat, aki ilyen kiegyensúlyozottan véd. Hat, nyolc vagy tíz pontot is hoz nekünk olyan szituációkban, amikor egy az egyben hárítja az ellenfél próbálkozását.”

Bogdán Ádám tehát ilyen szempontból duplán balszerencsés volt a sérülésével.

„Élt a lehetőséggel – utalt Lennon Lonerganre. – Nyugodtak voltunk, hiszen tudtuk, hogy Paddy Kennyvel együtt három jó kapusunk van. Jelenleg Andy kezében az irányítás, és nem úgy néz ki, mint aki kiengedné azt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik