Bursaspor: irreális Hertha-pletyka Dzsudzsák Balázsról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.02. 09:19
Továbbra is téma Törökországban, hogy a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC szerződtetné Dzsudzsák Balázst a Bursasportól. Ezúttal hárommillió euróról szól a pletyka.

A múlt héten számoltunk be róla, hogy a törökök szerint a Dárdai Pál vezette Hertha jelezte, hogy 2.5 millió eurót is kifizetne a 29 esztendős játékosért. A bursa.com csütörtöki cikkének címében azt írja: „Jó hír Dzsudzsák Balázsnak!”, mivel a Hertha megemelte az ajánlatát, és már kész hárommillió eurót fizetni a szélsőért.a törökök szerint a Dárdai Pál vezette Hertha jelezte, hogy 2.5 millió eurót is kifizetne a 29 esztendős játékosért. A bursa.com csütörtöki cikkének címében azt írja: „Jó hír Dzsudzsák Balázsnak!”, mivel a Hertha megemelte az ajánlatát, és már kész hárommillió eurót fizetni a szélsőért.

A pletyka azonban irreálisnak tűnik. A Bursaspor – állítólag – négymillió eurót szeretne kapni a magyar válogatott csapatkapitányáért, de valószínűtlen, hogy a Hertha akár hárommilliót kifizetne érte. A berliniek ugyanis már tavaly is sokallták a szélső árát, pedig a Dinamótól ennél jóval olcsóbban is megszerezhették volna.

Dárdai Pált korábban a Nemzeti Sport Online megkérdezte Dzsudzsák ügyéről, ám a magyar szakember azt mondta, a szélső helyzetéről most még nem tud beszélni, „nem kompetens” a kérdésben.

A héten a Berliner Morgenpost viszont arról írt, hogy nem valószínű Dzsudzsák érkezése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik