Bursaspor: „Az Eb nyertesei” – akkor is, ha Dzsudzsák marad

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.30. 12:49
A Bursaspor elnöke szerint a klub az Európa-bajnokság egyik nagy nyertese. Ali Ay úgy véli, a Horvátország ellen gólt szerző Tomás Necid és a Portugália ellen duplázó Dzsudzsák Balázs mindenképpen hasznot hoz a klub konyhájára – ha távozik, ha nem.

„Az Európa-bajnokság egyik nagy nyertese a Bursaspor. Dzsudzsák és Necid nagyon jó reklámot csinált a klubunknak. Ha nálunk maradnak, ugyanezt a teljesítményt várom tőlük a következő szezonban, ugyanezzel a lelkesedéssel, önbizalommal és elszántsággal – mondta Ali Ay, aki a Trabzonspor korábbi állítólagos érdeklődésére is reagált. – Nem kaptunk hivatalos ajánlatot a Trabzonsportól, és nem is engedheti meg magának. Nincs az a török klub, amely ki tudná fizetni Necid hét és fél milliós vagy Dzsudzsák hétmillió eurós árát.”a Trabzonspor korábbi állítólagos érdeklődésére is reagált. – Nem kaptunk hivatalos ajánlatot a Trabzonsportól, és nem is engedheti meg magának. Nincs az a török klub, amely ki tudná fizetni Necid hét és fél milliós vagy Dzsudzsák hétmillió eurós árát.”

Dzsudzsák kapcsán a Trabzonspor mellett friss hír a Schalke tapogatózása. A magyar válogatott csapatkapitányával kapcsolatban arab érdeklődések mellett a németHerthaés az olaszSampdoria megkereséséről írtak, a Tuttomercatoweb pedig az olaszPalermót, valamint a német HamburgotésFreiburgotis beállította a sorba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik