Bundesliga: edzője még „túl csendesnek” tartja Kleinheislert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.01. 12:18
Szombaton „anyaegyesülete”, a Werder Bremen ellen léphet pályára Kleinheisler László, az SV Darmstadt labdarúgója, aki lassan beilleszkedik a „másodéves” együttesbe, és edzője, valamint csapattársai szerint erőssége lehet a klubnak.

Kleinheislerről a kreiszeitung.de készített riportot új állomáshelyén, ahol eddig 228 percet játszott, ezalatt 78 labdaérintése és egy gólpassza volt. Norbert Meier vezetőedző lendületesnek és hasznosnak tartja Kleinheislert, ám egyelőre „túl csendesnek”, azaz a pályán több aktivitást vár a középpályástól, ugyanakkor bízik benne. kreiszeitung.de készített riportot új állomáshelyén, ahol eddig 228 percet játszott, ezalatt 78 labdaérintése és egy gólpassza volt. Norbert Meier vezetőedző lendületesnek és hasznosnak tartja Kleinheislert, ám egyelőre „túl csendesnek”, azaz a pályán több aktivitást vár a középpályástól, ugyanakkor bízik benne.

Csapattársa, Peter Niemeyer elmondta, hogy a fő nehézséget a magyar válogatott játékossal a kommunikáció jelenti, hiszen úgy került a Bundesligába, hogy akkor még németül és angolul is nehezen nyilvánult meg. „Igazi sebességet tud adni a csapatnak, és az ellenfél számára kifejezetten kellemetlen tud lenni. Hiszem, hogy a szezon során segít majd nekünk” – mondta róla Niemeyer.

És hogy mit vár Kleinheisler a Werder elleni csatától? „Ha két góllal nyernénk, az már nagy eredmény lenne” – nyilatkozta a 22 éves futballista a Bildnek.

NÉMET BUNDESLIGA
6. FORDULÓ, SZOMBATI MÉRKŐZÉSEK

15.30: Bayern München–Köln (Tv: Eurosport2)
15.30: Hertha–Hamburg
15.30: Ingolstadt–Hoffenheim
15.30: Darmstadt–Werder Bremen
15.30: Freiburg–Eintracht Frankfurt
18.30: Bayer Leverkusen–Borussia Dortmund (Tv: Eurosport2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik