Brescia: „Vass Ádám megérdemli, hogy a Serie A-ban szerepeljen”

Vágólapra másolva!
2010.06.25. 09:18
Mint ismeretes, Vass Ádám csapata, a Brescia a Serie B rájátszásában kiharcolta az élvonalbeli szereplést. A Bresciaoggi.it internetes oldal egy elemzést közölt a csapat keretében várható nyári változásokról, a forrás hangsúlyozza, a magyar labdarúgónak helye van az élvonal újoncánál.
„Vass Ádám az előző szezonban nyújtott teljesítményével kiérdemelte a lehetőséget, hogy a Serie A-ban szerepeljen, helye van a csapatban" – fogalmaz a Bresciaoggi.it a magyar középpáylással kapcsolatban.

Vass előző szezonbeli teljesítményét a szurkolók és a szakírók is elismerték, és a klubnál is bíznak benne, amit jelez, hogy szezon közben meghosszabbították a szerződését.Vass előző szezonbeli teljesítményét a szurkolók és a szakírók is elismerték, és a klubnál is bíznak benne, amit jelez, hogy szezon közben meghosszabbították a szerződését.

Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy mik a klub tervei másik két magyar játékosával, a DVSC-nek kölcsönadott Feczesin Róberttel és a tavasszal Újpesten futballozó, U20-as vb-bronzérmes Varga Rolanddal kapcsolatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik