Bologna: Nagy Ádám újabb esélyt kaphat a bizonyításra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.06. 10:54
Nagy Ádám a hét végén újabb lehetőséget kaphat a Serie A-ban Roberto Donadonitól, a Bologna edzőjétől – írja a Corriere dello Sport, amely azt elemzi, ki kerülhet be a csapatba az eltiltott Andrea Poli helyére.

A Bologna vasárnap 20.45-kor játszik a legutóbbi tíz bajnokijából ötöt elvesztő, csak kettőt megnyerő Milan otthonában, és Donadoninak a lehető legrosszabbkor jött Poli eltiltása, hiszen a három meccse veretlen Bolognában erős középpályássor állt össze: az olasz válogatott Poli mellett a chilei Erick Pulgar és a ghánai Godfred Donsah alkotta trió masszív egységgé formálódott.

Ezt kell most megbontani Poli eltiltása miatt, és a szaklap szerint két lehetőség van, az algériai Szafir Taider vagy Nagy Ádám ugrik be.

Taider hét meccsen lépett pályára, de egyre rosszabb formát mutatott, ezért kikerült a csapatból, és már arról is pletykálnak, hogy januárban megfelelő ajánlat esetén szívesen elengedik.

Nagy két bajnokin játszott ebben a szezonban, a Lazio elleni mérkőzést követően a Corriere dello Sport neki adta a legjobb osztályzatot a Bolognából. A lap most is az ő játékáért „lobbizik”, kiemeli, vele a Bologna jobban jár, mert „tudja, hogyan kell bejátszani a két oldalvonal közötti teljes területet, mindig a játék középpontjában van”.

Aztán hogy Donadoni miként dönt, az már más kérdés…

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik