Ausztrália: Vernes a legjobb 4 közé jutna az ázsiai BL-ben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.26. 12:51
Vernes Richárd, az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Central Coast Marinersben kölcsönben szereplő támadó már nagyon várja a rajtot.

„Mindig nyerni akarok, és úgy hallottam, jó esélyünk van rá, ezért a bajnoki címet tűztem ki célként – mondta a Budapest Honvédtól kölcsönbe Ausztráliába távozó Vernes a thefootballsack.com-nak. – Az ázsiai Bajnokok Ligájában sohasem játszottam korábban, ezért ott a legjobb négy közé szeretnék jutni.”Vernes a thefootballsack.com-nak. – Az ázsiai Bajnokok Ligájában sohasem játszottam korábban, ezért ott a legjobb négy közé szeretnék jutni.”

„Remek játékosaink, kiváló edzőnk és nagyszerű csapatunk van. Magyarországon is jó a színvonal, de itt mindenki sokkal keményebben dolgozik, száz százalékot nyújt. Sokan kérdezik otthonról, hogy érzem magam, a válaszom pedig mindig pozitív, nagyon szeretek itt élni. Néhány csapattársam szívesen jönne ide, mert ők is tudják, Ausztrália a világ legjobb országa.”

Vernes betegsége miatt két hetet kihagyott, majd megsérült, de már jól érzi magát.

„Szeretnék bekerülni a kezdő tizenegybe, de most még nem tudjuk, kire számít az edző, ezért mindenki nagyon küzd a helyekért. Ha jól megy a futball, elképzelhető, hogy játszanék magasabb szinten, de ha továbbra is jól érzem magam itt, szívesen maradnék.”

Az ausztrál első osztályú bajnokság első fordulójában a Central Coast Mariners a Newcastle Jetset fogadja október 11-én.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik