Augsburg: elbúcsúztatták Szabics Imrét és Torghelle Sándort

Vágólapra másolva!
2010.05.19. 11:34
A német másodosztályú bajnokságban (Bundesliga 2.) szereplő Augsburgnál elbúcsúztak attól a nyolc labdarúgótól, aki a nyáron távozik az együttestől, köztük a két magyartól, Szabics Imrétől és Torghelle Sándortól.

Jos Luhukay, az Augsburg vezetőedzője pozitívan értékelte az idényt, annak ellenére, hogy a bajor együttes a Nürnberg elleni osztályozón nem tudta kiharcolni a feljutást az élvonalba: „Számomra az a döntő, hogy támadó szellemben, látványosan futballoztunk. A tavaszi szezonban mi voltunk a legeredményesebb együttes, és az összes profi csapatot tekintve a Bayern München után mi rúgtuk a legtöbb gólt hazai pályán."

„Vasárnap egy kis ünnepség keretében búcsúztattuk el azokat a játékosokat, akik a nyáron biztosan távoznak a klubtól: Lukas Krusét, Vaszilij Kamutuszkijt, Otar Kizaneisvilit, Elton da Costát, Michael Schicket, Torghelle Sándort, Szabics Imrét és Jens Hegelert" – mondta el Luhukay.

A két távozó magyar közül Torghelle Sándor a szintén Bundesliga 2-ben szereplő Fortuna Düsseldorfban folytatja pályafutását, míg Szabics Imre sorsa egyelőre bizonytalan, de már hírbe hozták korábbi csapatával, a Sturm Grazcal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik