Anzsi: „Dzsudzsákot nem kell félteni, minden adva van a fejlődéséhez”

Vágólapra másolva!
2011.06.09. 13:32
Címkék
Szergej Kuznyecov, a Ferencváros korábbi labdarúgója évtizedek óta Budapesten él, de jól ismeri az orosz futballt s természetesen az Anzsi Mahacskalát is. A csapatok edzőtáborozásait szervező Kuznyecov segítségével járt már az orosz együttes Magyarországon. A korábbi kiváló védő szerint nem kell félteni Dzsudzsákot, ha az orosz csapathoz szerződik.

Szergej Kuznyecov tudja, sokan mosolyognak az együttes neve hallatán, ám úgy véli, hamarosan nemcsak Roberto Carlos meg Dzsudzsák Balázs szerződtetése kapcsán kapják fel a fejüket az emberek, hanem mert az Anzsi ott lesz valamelyik európai kupában.

„Sokkal erősebb, keményebb, jobb az orosz bajnokság, mint a holland – mondta Szergej Kuznyecov a Nemzeti Sportnak. – Ezért aztán nem kell félteni Dzsudzsák Balázst, hiszen minden adva van a további fejlődéséhez. A pénzre nem lesz gondja, a konkurenciával azonban annál több, ugyanis hemzsegnek a remek labdarúgók a keretben. Szó sincs játékostemetőről, sőt milliós ugródeszkára lép Balázs, ha aláírja a szerződést.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik