Anglia: klasszisnak tekintik a magyar kapust

Vágólapra másolva!
2013.04.04. 15:39
Somogyi Csaba múlt héten szerződött a Fulhamtől kölcsönbe az ötödosztályú Dartfordhoz, új csapatánál már két meccs után klasszisnak nevezik a magyar kapust.

„Somogyinak első meccsén a Newport ellen volt néhány igazán nagy védése, majd szombaton a Woking elleni meccsen is jó teljesítményt nyújtott, igaz, azon a találkozón nem sok dolga volt. Folyamatosan képes jó teljesítményre, ő egy klasszis játékos" – nyilatkozta a magyar kapusról a Dartford menedzsere, Tony Burman.

Somogyi március 28-án került kölcsönbe az ötödosztályú Dartfordhoz, majd két nap múlva már fontos szerepet játszott abban, hogy csapata ponttal távozott – gól nélküli döntetlent játszott – a Newport otthonából. Április 1-jén pedig a Woking ellen 4–1-re megnyert hazai meccsen is ő védett.

Burman elmondta, Louis Wells sérülése miatt eredetileg a csapatnál kölcsönben már futballozó Marcus Bettinellit akarták ismét kölcsönvenni, de a londoni klubnál Somogyit ajánlották, és a korábbi rákospalotai kapuvédő egyelőre nem is okozott csalódást.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik