Anglia: Gyepes jövőjét befolyásolhatja a Cardiff büntetése

Vágólapra másolva!
2010.07.09. 11:41
Mint ismeretes, az angol másodosztályú Cardiff Citynek a Premier League alatti profi klubokat tömörítő Futball-liga a csapat adóhátraléka miatt megtiltotta, hogy új játékosokat igazoljon. Ez a tiltás pedig a walesi együttes magyar védőjének, Gyepes Gábornak a jövőjét is befolyásolhatja.

„A klubot sújtó átigazolási stop miatt egyelőre egyetlen játékosát sem engedi el a Cardiff City, így Gyepes Gábort sem" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a futballista menedzsere, Filipovics Vladan.

„Gyepesnek élő szerződése van, de mivel az előző szezonban kevés lehetőséget kapott, szeretnénk új csapatot találni neki, ám amíg ez a szankció érvényben van, addig ez nem lehetséges" – mondta a menedzser.

A Cardiff Cityt közel 1.5 millió fontos adótartozása miatt tiltották el új játékosok szerződtetésétől, és ha nem törlik az eltiltást, vagyis a klub nem kezdi meg a hátralék törlesztését, úgy az is elképzelhető, hogy Gyepes Gábor a következő idénynek is a walesieknél vág neki. A válogatott védő egyébként már megkezdte a felkészülést a Cardiff-fal az új szezonra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik