Anglia: Csak teszem a dolgom - a tizenegyesölő Bogdán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.14. 12:30
A Barnsley büntetőből sem tudta bevenni Bogdán Ádám kapuját az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 42. fordulójában, a Bolton pedig Jermaine Beckford góljával 1–0-ra megnyerte a szombati mérkőzést. A magyar válogatott kapus a találkozó után elmondta: csak teszi a dolgát, ami az utóbbi időben igencsak jól megy neki.

A barnsleys Chris O'Grady a hétvégén csatlakozott Wayne Rooneyhoz, Ishmael Millerhez, Jordi Gómezhez és Ashley Barneshoz – a csoporthoz, akik nem tudták bevenni Bogdán kapuját tizenegyesből.

„Teszem a dolgomat és ez bejön mostanában – idézi a The Bolton News Bogdán Ádámot. – Örülök neki, hogy kimaradt a büntető, melynél éreztem az irányt. Nem volt könnyű meccs. Kicsit más stílusban próbáltunk játszani, mint eddig, és ez bejött. Ugyanakkor a Barnsley jól védekezett és sok fejtörést okozott nekünk. Nagy eredmény, hogy egy ilyen hosszú hét után megszereztük a három pontot. Már korábban is mondtam, hogy a helyzetkihasználásunkon javítanunk kell. Most is megvoltak a lehetőségeink, amiket ki kellett volna használnunk és eldönteni a meccset."

Bogdán egyetért a szurkolókkal, hogy a formajavulás későn jött, már nincs esélyük odaérni a feljutási osztályozóra. A Bolton négy fordulóval a vége előtt 14. a tabellán, hátránya 10 pont az osztályozós Brighton mögött.

„Frusztráló, hogy korábban nem pörögtünk fel. Már nem érhetünk oda a rájátszást érő helyekre, de ha tartjuk a jó formánkat, az sokat segíthet a következő szezonban. Február óta szinte mindenkit legyőztünk, tudjuk, hogy mire vagyunk képesek. Győznünk kell, hogy új játékosokat tudjuk a klubhoz csábítani és hogy a mostani keretet egyben tarthassuk" – tette hozzá Bogdán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik