Anglia: Buzsákyék folytatták nagyszerű sorozatukat

Vágólapra másolva!
2012.10.13. 18:08
A két magyar játékossal pályára lépő Portsmouth hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Crewe Alexandrát az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokság (League One) 12. fordulójának szombati játéknapján.

Gyepes Gábor végig a pályán volt a győztes csapatban, Buzsáky Ákos szintén kezdett, a 75. percben lecserélték. A meccset az első húsz percben szerzett két góljával eldöntő Portsmouth immár négy forduló óta veretlen (három győzelem, egy döntetlen), és a 24 csapatos mezőnyben – ötöt előrelépve – a 12. helyet foglalja el.Gyepes Gábor végig a pályán volt a győztes csapatban, Buzsáky Ákos szintén kezdett, a 75. percben lecserélték. A meccset az első húsz percben szerzett két góljával eldöntő Portsmouth immár négy forduló óta veretlen (három győzelem, egy döntetlen), és a 24 csapatos mezőnyben – ötöt előrelépve – a 12. helyet foglalja el.

Gróf Dávid csapata, az ugyanebben az osztályban versengő Walsall vasárnap lép pályára a Shrewsbury Town otthonában.

Az ötödosztályban a Luton Town Alex Lawless hajrábeli duplájával 2–0-ra győzött hazai pályán a Nuneaton Town ellen. A lutoniaknál Kovács János kispados volt, és ha csupán 89. percbeli csere résztvevőjeként is, de négyfordulónyi mellőzés után újra pályára léphetett. A Luton feljött a harmadik helyre a 24 csapatos mezőnyben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik