A Liverpool és a Werder szeretné Gerát

Vágólapra másolva!
2010.08.09. 14:47
null
Gera remek formában futballozik, több csapat is szeretné (Fotó: fulhamfc.com)
Címkék
A skysports.com információi szerint több csapat is szeretné megszerezni a Fulham magyar válogatott futballistáját, Gera Zoltánt. Az angol internetes oldal szerint a Liverpool, a Sunderland és a Werder Bremen is sorban áll a játékosért.

A Sky Sports szerint egyáltalán nem biztos, hogy Gera Zoltán a következő szezont is a Fulhamnél kezdi meg. Egyfelől a csapat új menedzsere, Mark Hughes új játékosokkal frissíteni keretét, másfelől pedig több klub is szívesen látná a magyar válogatott futballistát.

Gerának egy év múlva jár le a szerződése, így ha a londoniak pénzt akarnak látni belőle, még most kell eladniuk. A 31 éves játékost több csapat is vinné, bár lehet, hogy Hughest meggyőzte a Werder elleni, csereként elért mesterhármasa.

A Sky Sports a legnagyobb névként a Liverpoolt említi. A „vörösök” mostani menedzsere, Roy Hodgson tökéletesen tisztában van Gera képességeivel, így nem vásárolna zsákbamacskát. Ráadásul a támadó már 31 éves, így különösebben sokat – pláne liverpooli viszonylatban – nem kellene érte fizetni.

A Sunderland a következő a listán. Az angol csapatnak igazi erősítést jelenthetne Gera, a Sky Sports szerint Steve Bruce szeretné is megszerezni a futballista játékjogát.

A német Werder Bremen is a térképre került, ami nem meglepő, hiszen a magyar futballista (12 perc alatt) mesterhármast vágott a németek elleni felkészülési mérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik