ZTE: nincs fizetés, a játékosok az öltözőben aludtak - fotó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.31. 10:44
null
A ZTE-játékosok az öltözőben gyülekeztek szerda este (Fotó:<a href="http://zaol.hu/galeria/ejszakaztak_a_zte_futballistai/1673756/1" target="_blank"><strong> zaol.hu/Katona Tibor</strong></a>)
Szerda késő este az öltözőben gyűltek össze a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE játékosai, akik közül többen ott is éjszakáztak. Ennek oka a fizetések késése, ami miatt több futballistának már arra sem futja, hogy kifizesse albérletét.

 

A zaol.hu beszámolója szerint szerda este kilenc óra után a ZTE labdarúgói a csapat öltözőjében voltak, nyolc játékos pedig ott is aludt. A cikk szerint a gyülekező hátterében az áll, hogy hónapok óta nem kaptak teljes fizetést a futballisták, ezért akadt olyan is, aki nem tudta kifizetni albérletét.

A különös tüntetés után csütörtök reggel azonban már edzésre készülődtek a zalaegerszegiek, a kialakult helyzetről Lendvai Miklós megbízott vezetőedző nyilatkozott.

„Éppen most érkeztem meg, a játékosok pedig befejezték a reggelijüket – idézi a zaol.hu Lendvait. – Természetesen megkérdeztem a csapatot, hogy mindenki vállalja-e az edzéseket, de senki sem jelezte, hogy ne venné fel a munkát, továbbra is gőzerővel készülünk a Szolnok elleni szombati mérkőzésre.”

Lendvainak a játékosok sztrájkjára is volt válasza, a megbízott tréner szerint csak „csapatösszetartásról” volt szó. Arra ellenben nem volt hajlandó válaszolni, hogy van-e olyan játékosa, aki nem tudja fizetni az albérleti díját.

A legutóbbi öt meccséből négyet megnyerő ZTE jelenleg a 6. helyen áll az NB II-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik