Videó: a szurkolók a mérkőzés előtt bizakodtak, utána Dzsudzsákékkal ünnepeltek

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2021.05.17. 08:23
A labdarúgó NB II 38., záró fordulójában a Debrecen a Haladás legyőzésével (4–2) bajnokként jutott fel az élvonalba. Az NSO Tv megmutatja, milyen érzésekkel várták a szurkolók a mérkőzést, illetve azt is, utána hogyan ünnepeltek Dzsudzsák Balázsékkal.

DZSUDZSÁK BALÁZS MECCS UTÁNI ÉRTÉKELÉSE

LABDARÚGÓ NB II
38. FORDULÓ


DEBRECENI VSC–SZOMBATHELYI HALADÁS 4–2 (3–1)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 6400
néző. Vezette: Andó-Szabó Sándor (Márkus Tamás, Kovács Gábor)
DVSC: Kosicky– Bévárdi, Kinyik, Korhut (Szatmári, 69.), Ferenczi– Varga J., Dzsudzsák– Baráth (Bényei Á., 86.), Bódi (Kusnyír, 65.), Szécsi M.– Bárány (Tischler, 86.).Vezetőedző: Toldi Gábor
Haladás: Verpecz– Schimmer (Tóth M., a szünetben), Mocsi, Németh Milán– Kállai (Tóth D., 35.) Holdamf, Csillus T. (Rácz F., 78.), Bosnjak, Debreceni (Kiss B., a szünetben) – Medgyes, Dragóner (Németh M., 63.).Vezetőedző: Mátyus János
Gólszerző: Baráth (14., 58.) Dzsudzsák (39. 11-esből), Varga J. (42.) ill Kinyik (43.- öngól), Tóth D. (46.)
MESTERMÉRLEG
Toldi Gábor: – Nagyon boldogok vagyunk, hogy elértük a célunkat, azt hiszem, hogy a bajnoki cím utáni hangulat önmagáért beszél.
Mátyus János: – Gratulálok a csapatomnak, a sportszerűség jegyében szerettünk volna mindent megtenni a győzelemért. 3–2-nél büntetőt hibáztunk, ezt sajnálom, de ha őszinte vagyok, két gólnyi különbség van a két csapat között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik