Vasas: tizenkét és fél évig volt ügyvezető – Vancsa távozik posztjáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.18. 15:14
Az NB I-ből kieső Vasas FC közleményben jelezte, mostantól nem Vancsa Miklós a klub ügyvezető igazgatója. Az angyalföldiek hamarosan megnevezik új vezetőedzőjüket is.

Mint ismert, Jámbor János tulajdonos nemrég jelezte, Vancsa Miklós a jövőben a felnőttcsapat és az utánpótlás közötti együttműködés koordinálásában kap szerepet. A hétfői közleményből kiderült, Vancsa távozik az FC-től, s a Vasas Kubala Akadémián dolgozik tovább. Vancsa két részletben (2003 és 2011, valamint 2014 és 2018 között) összesen 12 és fél évig volt a labdarúgócsapat ügyvezetője.jelezte, Vancsa Miklós a jövőben a felnőttcsapat és az utánpótlás közötti együttműködés koordinálásában kap szerepet. A hétfői közleményből kiderült, Vancsa távozik az FC-től, s a Vasas Kubala Akadémián dolgozik tovább. Vancsa két részletben (2003 és 2011, valamint 2014 és 2018 között) összesen 12 és fél évig volt a labdarúgócsapat ügyvezetője.

Az angyalföldiek beszámolójából kiderült, hogy az NB II-re való felkészülés június 21-én kezdődik. A Vasas hamarosan bejelenti új ügyvezető igazgatóját és vezetőedzőjét is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik