Vasas: Nekem más utam lett, de szurkolok a Fradinak a BL-ben – Otigba

Vágólapra másolva!
2020.11.26. 08:19
A Vasas egygólos győzelmet aratott a Nyíregyháza ellen a labdarúgó NB II 18. fordulójában. A találkozó után Otigba Kenneth nyilatkozott az NSO Tv stábjának. Nemcsak a mérkőzésről beszélt, hanem sérülésekkel teli elmúlt éveiről, illetve a Ferencváros Bajnokok Ligája-szereplése is szóba került.

Otigba Kenneth szerint a Nyíregyháza ellen is látszott, hogy a Vasasnak minden összecsapáson, minden pontért meg kell harcolnia.

„A pályán mindig adja magát a meccsszituáció, hogy mire hogyan kell reagálni. Ez most egy olyan meccs volt, hogy végig koncentrálni kellett, hiszen 1–0-nál még bármi megtörténhet. Tisztában volt ezzel mindenki, úgy érzem, mindenki jól meg is oldotta a feladatát, mert kilencven percig koncentráltunk.”

A védő videónkban mesél arról, hogyan erősítették meg mentálisan az elmúlt évek sérülései, illetve hogyan szurkol korábbi csapatának, a Ferencvárosnak a Bajnokok Ligájában.

Az élet igazságtalan – Pátkai a válogatottságról

LABDARÚGÓ NB II
18. FORDULÓ

VASAS–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 10 (00)
Fáy utca,
Illovszky Rudolf Stadion,zárt kapuk mögött. Vezette: Zierkelbach Péter (Vígh-Tarsonyi Gergő, Bornemissza Norbert)
VASAS: Jova – Terbe, Otigba, Szilágyi Z., Silye – Hidi M. – Kovács M., Pátkai – Radó (Pekár, 86.), Feczesin (Köböl, 88.), Balajti (Vernes, 70.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
NYÍREGYHÁZA: Fejér – Svedjuk, Herczku, Papucsek, Jánvári, Magyar G. (Vasziljevics, 78.) – Györgyi, Végső, Kártik (Pataki, 73.), Szabó B. (Sztankó, 73.) – Torkos (Hamed, 54.). Vezetőedző: Gálhidi György
Gólszerző: Balajti (10) a 47. percben

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik