HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.11.15 20:37 Frissítve: 2018.11.15 20:59

Vasas: Lépegetünk előre, mernünk kell futballozni – Szanyó Károly

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas nemrégiben kinevezett vezetőedzője, Szanyó Károly a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott.

HIRDETÉS

Amikor először beléptem az öltözőbe, nem értettem a gyenge szereplés okát, hiszen tiszta tekinteteket, az edzéseken pedig nagyon koncentrált, tenni akaró játékosokat láttam – kezdte Szanyó Károly. – Próbálom bennük tudatosítani, hogy nem kell görcsölni, adják önmagukat, merjenek futballozni, és akkor jönnek a sikerek is. Folyamatosan lépegetünk előre, az a célunk, hogy a következő bajnokin megszerezzük az első közös győzelmünket.

A Vasas a pénteki nap folyamán felkészülési mérkőzést játszik a Csákvárral, így a trénernek lesz lehetősége próbálkozni a következő bajnoki előtt.

Szeretném élesben is megnézni, hogy ki mire képes. Bízom benne, hogy a fáradtság csak a meccs után érződik majd a játékosokon. Senki nem fog kilencven percet futballozni, hiszen mindenkinek meg akarom adni a lehetőséget. Sajnos Szilágyi Zoltán, Ádám Martin, Bévárdi Zsombor és Király Botond sérült, ők nem léphetnek pályára.

A frissen kinevezett vezetőedző az interjú során azt is elmondta, hogy egy jó téli felkészülés után szeretne minél több pozíciót javítani a tabellán tavasszal.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.02 00:03:29

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Kaposvár fölényesen nyert Soroksáron • Négyet vágott a Dorog • Kiesési helyosztót nyert a Budafok.

2018.11.22 23:11:37

Labdarúgó NB II N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Újoncként lettünk hatodikok, nagy siker volt ez, hírlett, távolabbról is jöttek „igazi” focihangulatot átélni, s Zalaegerszeg az első (meg a második?) évben amolyan labdarúgó-fellegvárnak (reménységnek?) számított.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS