Vasas: büntetésre gyűjtöttek a drukkerek, utazhatnak belőle

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.18. 12:35
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas szurkolói gyűjtésbe kezdtek, hogy az MLSZ Fegyelmi Bizottsága által – a „Vesszen, Trianon!” rigmus csákvári skandálása miatt – a klubra kivetett 100 000 forintos büntetést összedobják, és ezáltal tehermentesítsék a futballklub kasszáját. A Vasas ügyvezetője, Vancsa Miklós és a főtámogató Jámbor János azonban – megköszönve a gesztust – arra kérték a drukkereket, hogy a pénzt inkább a mezőkövesdi utazásra fordítsák – számolt be róla a klub honlapja.

„A klub vezetősége nagyon köszöni a szurkolók kezdeményezését, ám Jámbor úrral úgy döntöttünk, hogy a pénzt felajánljuk a drukkereknek, hogy egy vidéki mérkőzés szurkolói buszszervezéséhez tegyék hozzá – mondta Vancsa Miklós. – Nekünk az most sokkal fontosabb, hogy a szurkolók a Sopron elleni vereség után is tartsanak ki a csapat mellett, és kísérjék el a fiúkat minél többen a Mezőkövesd elleni, rendkívül fontos mérkőzésre!”Vancsa Miklós. – Nekünk az most sokkal fontosabb, hogy a szurkolók a Sopron elleni vereség után is tartsanak ki a csapat mellett, és kísérjék el a fiúkat minél többen a Mezőkövesd elleni, rendkívül fontos mérkőzésre!”

A szurkolók képviselője, Kálmán Zoltán az összegyűjtött 43 500 Ft-ot átadta a szurkolói buszt szervezőknek, és megerősítette, hogy a pénzt kizárólag erre a célra költik el.

A labdarúgó NB II 15. fordulójában a jelenleg a tabella harmadik helyén álló Vasas a listavezető Mezőkövesdhez látogat, a mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik