Utánpótlás: a 32-es világdöntőbe jutott a magyar győztes

Vágólapra másolva!
2017.06.12. 14:32
null
A győriek nyerték az országos döntőt (Fotó: Kisalföld)
Az ETO FC Győr U12-es gárdája nyerte meg a Danone Focikupa a Gyermekekért országos gyermeklabdarúgó torna döntőjét, így a zöld-fehérek utazhatnak New Jerseybe, ahol 31 másik ország legjobb csapataival mérhetik össze erejüket a világ legnagyobb, gyermekeknek szervezett tornáján. A győri fiúk minden csoportmérkőzésüket megnyerve jutottak a döntőbe, ahol a Puskás Akadémia ellen hódították el a trófeát.

 

A Danone Focikupa a Gyermekekért idei tornáján tizenkét régió legjobb U12-es csapatai közül került ki a nyertes Győr-Moson-Sopron megyei csapat 12 focistája. A Danone és az MLSZ által megrendezett kupa budapesti döntőjén a 125-szörös román válogatott Gheorghe Hagi és Détári Lajos magyar labdarúgó-legenda együtt szurkolt a gyerekeknek.

A rengeteg gólt hozó torna fináléját végül tizenegyesekkel nyerte meg az ETO FC Győr, amely szeptemberben utazik New Jerseybe, hogy a New York Red Bulls csapatának otthont adó, 25 ezer férőhelyes Red Bull Arénában összemérje erejét 31 ország legjobb csapataival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik